Coldhanded Cup

Winterwedstrijden

Extra mededeling

Vanwege de verwachte storm in de ochtend van 18 maart is het palaver uitgesteld naar 11:30uur. De eerste start is om 13:00uur. We proberen 1 of 2 wedstrijden te varen.

Ook aankomend seizoen organiseren we een serie van 6 winterwedstrijden.

De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Bekijk de flyer die naar vorige deelnemers is gestuurd. Klik hier voor meer informatie.

De wedstrijden geven zeilers de mogelijkheid om de hele winter door actief op het water te zijn. Je kunt je aanmelden via deze site onder evenementen/inschrijven/coldhanded.

– winterwedstrijden vanuit de Lelystad op het zuidelijke IJsselmeer (Markermeer)
– voor fully crewed én double handed bemanningen
– met ORC/IRC en eenheidsklasse
– 1 tot 4 wedstrijden per wedstrijddag
– afsluitend CHC Talk, de daguitslag en een borrel

Documenten:

Notice of Race

Verklaring van verantwoordelijkheid

Wedstrijdbepalingen

Deelnemers en handicap

Mededeling aan deelnemers

Data:
Op de volgende data worden de wedstrijden om de Coldhanded Cup 2016/2017 gevaren:
1. 15 oktober
2. 26 november
3. 10 december
4. 14 januari
5. 11 februari
6. 18 maart
We hebben een reservewedstrijd op 4 maart. Mocht er een wedstrijd uitvallen door echte kou, teveel wind of mist. Zet deze datum dus optioneel in je agenda.

Locatie:
De briefing vindt plaats in de Yachtclub Lelystad Haven.
De wedstrijden spelen zich af op het Markermeer. Het startgebied is vlakbij het Jachtengat.

Inschrijven en betalen:
Deelnamegerechtigde boten kunnen inschrijven door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier én het vereiste inschrijfgeld (voor deelname aan wedstrijden) over te maken naar bankrekening IBAN NL89INGB0009309545 (BIC: INGBNL2A) ten name van Watersport Vereniging Lelystadhaven, onder vermelding van: ‘ColdhandedCup 2016-2017’ én de bootnaam en het zeilnummer.

Wie is wie in de Coldhanded Cup?
Wedstrijdleider – Mariëlle vd Starre ;
Start & Finish – WSV Lelystad-Haven
Protestcomité – Joost Lindenborn
Redactie website – Gerwin Bruynooge

De wedstrijdserie is vanuit het verleden een initiatief van: Dick Koopmans, Jules Bänffer en Huib Swets.

Met de Coldhanded Cup de winter door! Volg de wedstrijden via Facebook>