Wedstrijdzeilen in Lelystad haven

In 2018 organiseren we een seizoenvullend programma van wedstrijden.

• We beginnen het seizoen met de 50 mijl race (voor doublehanded en solo zeilers) op 28 april.
  • Vanaf de 1e woensdag in mei kun je deelnemen aan de inmiddels bekende woensdagavond cup (kortweg WA-cup).
  • De Lelystad Regatta is een 2-daagse wedstrijdweekend (22 en 23 september).
  • In de winter is er voor de fanatieke zeiler de mogelijkheid om maandelijks een wedstrijd te varen.

Heel houden, geen gezeur en een hoop lol staat voorop bij al onze wedstrijden.Tevens  is deelname mogelijk voor leden en niet-leden van onze vereniging.

DISCLAIMER!
Deelname aan de evenementen van de WSV Lelystad Haven geschiedt geheel voor eigen risico van de deelnemer. De WSV Lelystad Haven en/of haar bestuur sluit hiermee alle verantwoordelijkheid voor schade of letsel aan boot of deelnemer uit.

Het besluit om al dan niet deel te nemen aan evenementen van de WSV Lelystad Haven is de verantwoordelijkheid van schipper en bemanning, danwel hun wettelijke vertegenwoordigers.